Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

şu demek oluyor ki, temel üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak için tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangın merdivenine sahip yetişmek muhteşem bir avantajdır. Nasıl bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine iye başlamak derunin binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yarar fiyatlarla ehil başlamak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar Yangın Çıkış Kapısı yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page